pieseferroli.ro Lista categorii Ventilatoare / Tub Venturi Ventilatoare Condensator pentru ventilatorul FCJ4C82 S centrala pe lemne Ferroli DP 45

Condensator pentru ventilatorul FCJ4C82 S centrala pe lemne Ferroli DP 45

Cod produs:DPD45001A | 
Producator: Ferroli     
x Ferroli
  • Poza Condensator pentru ventilatorul FCJ4C82 S centrala pe lemne Ferroli DP 45. Poza 8345
Pret: 132.00  lei cu TVA / buc
Rate TBI de la 29.59 lei/luna
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseferroli.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseferroli.ro


Citeste mai mult
Condensator pentru ventilatorul FCJ4C82 S centrala pe lemne Ferroli DP 45
 
Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Pieseferroli.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

In cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Model centrala  
DP PROFI 45
DP STANDARD 45 FERROLI
Putere centrala termica  
45 Kw
Tiraj centrala termica  
Natural
Combustibil folosit  
Lemn
 

Condensator pentru ventilatorul FCJ4C82 S centrala pe lemne Ferroli DP 45

Denumire originala produs : Condensator el. vent. DP45 1,5

Model centrala termica compatibila cu acest produs:

  • Ferroli DP Standard 45 
  • Ferroli DP Profi 45

Apeleaza la consultantii nostri de vanzari pentru informatii suplimentare, oferte speciale si plasare comanda pentru acest produs folosind numerele de telefon mentionate pe site. Pentru a identifica cu exactitate piesa compatibila cu modelul dumneavoastra de centrala viessmann trebuie sa ne comunicati seria centralei termice.

* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Conform normelor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor. Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate, se efectueaza pe propria raspundere, firma noastra fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior producatorului duce obligatoriu la pierderea garantiei.

Conditia pentru acordarea garantiei pieselor de schimb este aceea ca interventia si montajul sa se realizeze de o firma agreata de catre producator dar avand si autorizatie ISCIR.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie, societatea noastra vinde piese de schimb cu montaj(pretul manoperei nu este inclus in pretul piesei de schimb) in zona sa de competenta (Bucuresti-Ilfov). Pentru clientii din afara zonei de competenta recomandam ca dupa ce achizitionati aceste piese de schimb sa contactati un centru de service autorizat pentru montajul acestora.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Condensator pentru ventilatorul FCJ4C82 S centrala pe lemne Ferroli DP 45
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
pieseferroli.ro piese de schimb pentru centrale termice Ferroli la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Ferroli de la un centru autorizat Ferroli. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 13.00 - 15500.00
Str Rezervelor nr 19, ap 2, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
Ventilatoare / Tub Venturi Ventilatoare Condensator pentru ventilatorul FCJ4C82 S centrala pe lemne Ferroli DP 45 Condensator pentru ventilatorul FCJ4C82 S centrala pe lemne Ferroli DP 45
x