pieseferroli.ro Lista categorii Vase expansiune / Fluxostate Fluxostate sanitare Grup apa centrale termice Ferroli Domina E

Grup apa centrale termice Ferroli Domina E

Cod produs:39808630 | 
Producator: Ferroli     
x Ferroli
  • Poza Grup apa centrale termice Ferroli Domina E. Poza 8156
  • Poza Grup apa centrale termice Ferroli Domina

Pret: 625.00  lei cu TVA / buc
Rate TBI de la 77.89 lei/luna
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseferroli.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseferroli.ro


Citeste mai mult

Achizitie publica SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe pieseferroli.ro

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Grup apa centrale termice Ferroli Domina E
Model centrala  
DOMINA F 24 E FERROLI
DOMINA F 30 E FERROLI
Putere centrala termica  
24 Kw
30 Kw
Tiraj centrala termica  
Fortat
Combustibil folosit  
Gaz
 

Grup apa centrale termice Ferroli Domina E

Denumire originala produs : GRUPPO ACQUA

Model centrala termica compatibila cu acest produs:

  • Ferroli Domina F 24 E
  • Ferroli Domina F 30 E

Apeleaza la consultantii nostri de vanzari pentru informatii suplimentare, oferte speciale si plasare comanda pentru acest produs folosind numerele de telefon mentionate pe site.

* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Conform normelor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor. Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate in acest sens, se efectueaza pe propria raspundere, firma SC Reparatii Centrale SRL fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior date de producator duce la pierderea garantiei.

Conditia pentru acordarea garantiei pieselor de schimb este aceea ca interventia si montajul sa se realizeze de o firma agreata de catre producator dar avand si autorizatie ISCIR.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie, societatea noastra vinde piese de schimb cu montaj(pretul manoperei nu este inclus in pretul piesei de schimb)  in zona sa de competenta (Bucuresti-Ilfov). Pentru clientii din afara zonei de competenta recomandam ca dupa ce achizitionati aceste piese de schimb sa contactati un centru de service autorizat pentru montajul acestora.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Grup apa centrale termice Ferroli Domina E
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
pieseferroli.ro piese de schimb pentru centrale termice Ferroli la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Ferroli de la un centru autorizat Ferroli. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 12.00 - 8200.00
Str Rezervelor nr 19, ap 1, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
x