pieseferroli.ro Lista categorii Schimbatoare / Electrozi Schimbatoare de caldura Schimbator bitermic centrala termica Ferroli Domiproject F24D, Domina F24N si Lamborghini Taura D 24 MCS

Schimbator bitermic centrala termica Ferroli Domiproject F24D, Domina F24N si Lamborghini Taura D 24 MCS

Cod produs:37405341 | 
Producator: Ferroli     
x Ferroli
  • Poza Schimbator bitermic centrala termica Ferroli Domiproject F24D, Domina F24N. Poza 8331
  • Poza Schimbator bitermic centrala termica Ferroli Domiproject F24D
  • Poza Schimbator bitermic centrala termica Ferroli Domiproject F24D
  • Poza Schimbator bitermic centrala termica Ferroli Domiproject F24D

Pret: 699.00  lei cu TVA / buc
Rate TBI de la 85.14 lei/luna
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseferroli.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseferroli.ro


Citeste mai mult
Schimbator bitermic centrala termica Ferroli Domiproject F24D, Domina F24N si Lamborghini Taura D 24 MCS
 
Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Pieseferroli.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

In cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Model centrala  
DOMINA F24N
DOMIPROJECT F 24D FERROLI
Putere centrala termica  
24 Kw
Tiraj centrala termica  
Fortat
Combustibil folosit  
Gaz
 

Schimbator bitermic centrala termica Ferroli Domiproject F24D, Domina F24N

Denumire originala produs: SCAMB.BITERM

Model centrala termica compatibila cu acest produs:

  • Ferroli Domiproject F24D
  • Ferroli Domina F24N
  • Lamborghini Taura D 24 MCS

Apeleaza la consultantii nostri de vanzari pentru informatii suplimentare, oferte speciale si plasare comanda pentru acest produs folosind numerele de telefon mentionate pe site.

* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Conform normelor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor. Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate, se efectueaza pe propria raspundere, firma noastra fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior producatorului duce obligatoriu la pierderea garantiei.

Conditia pentru acordarea garantiei pieselor de schimb este aceea ca interventia si montajul sa se realizeze de o firma agreata de catre producator dar avand si autorizatie ISCIR.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie, societatea noastra vinde piese de schimb cu montaj(pretul manoperei nu este inclus in pretul piesei de schimb)  in zona sa de competenta (Bucuresti-Ilfov). Pentru clientii din afara zonei de competenta recomandam ca dupa ce achizitionati aceste piese de schimb sa contactati un centru de service autorizat pentru montajul acestora.

Va recomandam produse similare:

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Schimbator bitermic centrala termica Ferroli Domiproject F24D, Domina F24N si Lamborghini Taura D 24 MCS
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
pieseferroli.ro piese de schimb pentru centrale termice Ferroli la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Ferroli de la un centru autorizat Ferroli. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 13.00 - 15500.00
Str Rezervelor nr 19, ap 2, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
Schimbatoare / Electrozi Schimbatoare de caldura Schimbator bitermic centrala termica Ferroli Domiproject F24D, Domina F24N si Lamborghini Taura D 24 MCS Schimbator bitermic centrala termica Ferroli Domiproject F24D, Domina F24N si Lamborghini Taura D 24 MCS
x